Siirry sisältöön

Tervetuloa lisävalmennuksiin!

Odottava äiti, pääset mukaan Minä pystyn! -lisävalmennuksiin, kun asut Oulun, Kempeleen, Limingan tai Tyrnävän alueella. Lisävalmennukset ovat suunnattu raskausdiabeteksen riskissä oleville tai siihen sairastuneille. Voit tarkistaa omalta neuvolatyöntekijältä, kuulutko riskiryhmään.

Järjestämme lisävalmennuksia joustavasti ja digitaalisia välineitä hyödyntäen, joten ne eivät ole sidottu aikaan tai paikkaan. Voit osallistua silloin kuin sinulle sopii. Järjestämme mm. webinaareja, asiantuntijaluentoja, videoita ja podcasteja. Yksilövalmennuksiin ajankohdat sovitaan jokaisen osallistujan kanssa erikseen.

Lisävalmennuksiin osallistuminen on maksutonta

Ilmoita kiinnostuksesi lisävalmennuksiin neuvolasi kautta, suoraan hankehenkilöstölle sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Kerro ilmoittautumisessa nimesi, asuinpaikkakuntasi ja missä neuvolassa asioit. Tässä vaiheessa ilmoitat vain kiinnostuksesi lisävalmennuksiin. Et siis vielä sitoudu mihinkään yksittäiseen valmennukseen. Kun olet ilmoittautunut mukaan, otamme sinuun yhteyttä.

Elintapa- ja liikuntaohjausta sekä vertaistukea

Lisävalmennuksissa saat elintapaohjausta liittyen raskausdiabetekseen tai sen riskiin. Aihealueita ovat muun muassa ravitsemus, liikunta, uni ja palautuminen sekä mielen hyvinvointi. Järjestämme asiantuntijaluentoja esimerkiksi ravitsemusterapeutilta tai kätilöltä toivottuun aiheeseen perustuen. Vahvistamme myös digitaalista osaamistasi työhön palaamisen näkökulmasta, jotta työelämään siirtymisesi olisi mahdollisimman vaivatonta. Pääset vaikuttamaan lisävalmennusten sisältöihin.

Voit osallistua lisävalmennuksiimme missä tahansa vaiheessa raskautta! Voit osallistua vain niihin kokonaisuuksiin, jotka koet olevan sinulle hyödyllisiä.

Yhteystiedot: milla.dahl@odl.fi, saija.tiiro-tulppo@odl.fi, erika.kukkonen@diak.fi

Pyydämme teiltä myös palautetta kyselyiden muodossa. Palautteen avulla kehitämme ja arvioimme hankkeemme toimintaa.

 


Seuraa meitä somessa!

#DigitaalinenRaskauspakkaus #Raskauspakkaus

Facebook-logo

Digillä terveysvalmennusta -Facebook-sivulle >>


Digillä terveysvalmennusta -Instagram-sivulle >>