Siirry sisältöön

Hanke on päättynyt 31.8.2023

Hankkeen esittelyvideo:

Hankkeen hallinto, Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Hanke on päättynyt 31.8.2023. Jos sinulla on kysyttävää hankkeeseen liittyen, voit olla yhteydessä projektipäällikkö Erika Kukkoseen, erika.kukkonen@diak.fi​, p. 050 479 0833​

Diakin verkkosivuille >>

Tässä innokkaan ja aurinkoisen tiimimme esittäytyminen:

Hanna-Leena: ”Olen Diakissa terveysalan lehtori, joka on kiinnostunut terveysteknologiasta ja sen hyödyntämisestä potilaan hoidossa. Innovatiivisesti suhtautuen kaikkiin terveysteknologialaitteisiin, joiden avulla potilaan hyvinvointia saadaan lisättyä.”

Mirjami: ”Olen alati utelias ja rohkeasti uutta kokeileva hankeviestinnän asiantuntija Diakissa. Haluan tehdä tuloksellista viestintää innostavassa tiimissä.”

Sabina: ”Olen Diakissa terveysalan lehtori, joka on sielultaan aina kätilö ja äitiys- ja lapsiterveyden kehittäminen on sydämen asia niin kansainvälisesti kuin täällä kotimaassa. Terveysteknologia kiehtoo ja luo valloittavia uusia mahdollisuuksia potilastyöhön, siksi onkin huippua olla tässä tiimissä ja hankkeessa mukana!”

Heini: ”Hankkeen assistenttina roolini on tukea sen onnistumista. Tehtäväni liittyvät ennen kaikkea hankkeen talouden suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin. Olen ilolla mukana hanketiimissä, tehden merkityksellistä työtä tärkeän aiheen parissa.”

Maija: ”Olen päässyt hankkeeseen mukaan innokkaan viestinnän harjoittelijan roolissa. Toimin siis viestinnän apukätenä, ja pääsen mukaan hankkeen tavoitteiden toteuttamiseen monipuolisen viestinnän avuin. Tiimimme on aivan huippu!”

Saija: ”Olen ODL Liikuntaklinikalla projektikoordinaattorina työskentelevä fysioterapeutti. Mottoni on, että itsestä huolehtiminen on elämänpituinen projekti, jota kukaan ei voi tehdä puolestasi. Työssä minua innostavat erityisesti asiakkaat ja heidän hyvinvointiaan edistävien valintojensa tukeminen sekä digivälineiden hyödyntämisen kehittäminen elintapaohjauksessa.”

Milla: ”Toimin projektityöntekijänä ODL:n Liikuntaklinikalla, taustaltani olen sairaanhoitaja. Olen erityisen kiinnostunut digitalisaatiosta ja sen mahdollisuuksista ihmisten terveyden edistämisen suhteen. Työssäni minua innostavat erilaiset asiakkaat ja heidän kohtaaminen sekä yhteistyö, kun saamme yhteisen päämäärän tavoitettua!”

Erika: ”Olen Diakin projektipäällikkö ja rakastan ihmisten kanssa työskentelyä. Arvostan keskusteluja, uusia ideoita, rohkeutta ja tekemisen meininkiä. Vahvuuteni on koulutusteknologian hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhuollossa. Ollaan yhteydessä!”