Siirry sisältöön

Neuvolan terveydenhuollon ammattilaisen tueksi

Täältä löydät tietoa oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Suosittelemme ennen liikkumisen ohjausta tutustumaan ammattilaisille suunnattuihin alla oleviin suosituksiin, jotta tunnet liikkumisen suositukset raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Tutustu tämän jälkeen www.raskauspakkaus.fi-sivuston ”Liikkumisen omahoito”-paketteihin, jotta tunnet ja osaat suositella erilaisia digitaalisia omahoidon tukikeinoja raskaana oleville tai jo synnyttäneille. ”Liikkumisen omahoito”-paketit on jaettu raskauden aikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen liikkumiseen. On tärkeää, että sinä, neuvolan ammattilaisena, tunnet myös sivuston sisältöä.

Jos digitaalisuuden hyödyntäminen omassa työssä ei ole tuttua, voit suorittaa ensin lyhyet, maksuttomat koulutuksemme neuvolan ammattilaisille. Löydät nämä ”Ammattilaisille” – ”Digin ABC” ja ”Digitaalinen ohjausosaaminen”- osiosta. Motivoivaa haastattelua pääset harjoittelemaan mm. ”Digitaalinen ohjausosaaminen”-opintosisällössä!

Materiaaleista löydät visuaalista tukea (mm. julisteita ja esitteitä) oman työn tueksi. Materiaaleista löydät myös lyhyet esittelyt suosittelemistamme digitaalisista sovelluksista.