Siirry sisältöön

Ensimmäinen Digitaalinen turvallisuus -koulutuskokonaisuus pidetty!

Kuva Kahoot-pelistä

Kuvassa koulutuksessa Kahoot-alustalla  järjestetty tietovisa.

Miten tunnistan turvallisen ja luotettavan raskausdiabetestiedon digitaalisessa ympäristössä? Tähän kysymykseen haettiin vastauksia ensimmäisessä hankkeen järjestämässä koulutuskokonaisuudessa 10.-18.10.2022. Koulutukseen osallistui terveydenhoitajia kaikista neljästä kunnasta, Oulusta, Kempeleestä, Limingasta ja Tyrnävältä. Koulutuksessa oli osallistujina myös kaksi raskausdiabetesäitiä.

Koulutus koostui asiantuntijaluennoista, pienryhmätehtävistä, verkkokeskustelusta ja yhdessä tekemisestä mm. Teams-, Jamboard- ja Visio -alustoilla. Pienryhmissä pohdittiin raskausdiabetesäidin ja terveydenhoitajan palvelupolkuja. Verkkokeskustelussa suunniteltiin neuvolalle somesuunnitelma ja luotiin Instagram-tilejä. Uusilla alustoilla työskentely mahdollisti osallistujien digiosaamisen kehittymisen.  Kuvassa alla koulutuksessa yhdessä tehty palvelupolku.

Kuva palvelupolusta Visiolla

Heräsikö kiinnostuksesi Digitaalisen turvallisuuden koulutukseen? Voit suorittaa kurssin itsenäisesti vaikka heti: https://www.raskauspakkaus.fi/digitaalinen-turvallisuus/ . Muistathan kuitenkin ilmoittautua, niin sinut lisätään Digitaalinen turvallisuus -tiimiin ja pääset katsomaan asiantuntijaluennon, joka on avoinna vain tiimiläisille. Koulutus on mahdollista suorittaa myös aikataulutettuna ensi keväänä. Aikataulutetussa koulutuksessa saat aina jotain ekstraa mm. ryhmän ja vetäjien tuen, kivoja välikilpailuja esim. Kahoot-sovelluksessa ja mukavaa seuraa 🙂 Kevään koulutusten ajankohdat ovat:

9.1.2023 klo 13.30 – 15.30
12.1.2023 klo 10.00 – 12.00
Verkkokeskustelu ajalla 9.1.-17.1.2023

Ilmoittaudu täällä!