Siirry sisältöön

Äideille Digin ABC ja Työhön palaamisen tuki -ryhmät

Digin ABC – opi digitaalisuutta turvallisesti

Aiheina mm. miten tunnistan turvallisen ja luotettavan tiedon digitaalisessa ympäristössä, digitaalisten palvelujen hyödyt ja vaarat, tietosuoja, tietoturva, digitaalinen terveydenhuolto ja digitaalinen interventio. Koulutus toteutetaan etänä ja on ilmainen. Sovimme äitien kanssa koulutuksen ajankohdat erikseen teille sopiviin aikoihin. Ilmoittaudu täällä!

Työhön palaamisen tuki -koulutus

Koulutus on tarkoitettu raskausdiabeteksen riskissä oleville tai siihen sairastuneille äideille. Työhön palaamisen tuki -tiimi kokoontuu yksityisessä Facebook-ryhmässä. Tiimin vieraina on asiantuntijoita ja mielenkiintoisia alustuksia. Teemme yhteistyötä mm. Perhevapailta työelämään -hankkeen kanssa. Äidit voivat ilmoittautua milla.dahl@odl.fi.

Tulossa myös Mamatreffit keskiviikkona 22.3.2023 klo: 13:00 – 14:30. Vertaistukea äitiyteen, perhe-elämään ja työhön paluuseen. Välipalatarjoilu. Tervetuloa! Ilmoittaudu milla.dahl@odl.fi

Elintapavalmennusta

Koulutusten lisäksi projektikoordinaattorimme Saija Tiiro-Tulppo ja projektityöntekijämme Milla Dahl järjestävät koko kevään ajan äideille elintapavalmennusta. Aihealueita ovat muun muassa ravitsemus, liikunta, uni ja palautuminen sekä mielen hyvinvointi. Katso kevään sisällöt tästä. Tiedossa on kaikenlaista mukavaa mm. aktiivisuusrannekkeiden hyödyntäminen oma hyvinvoinnin edistämisessä. Jos haluat olla mukana kokeilussa, ota yhteys milla.dahl@odl.fi.

Eikä siinä vielä kaikki. Kevät huipentuu kuuden digihankkeen yhteiseen loppuseminaariin 10.5.2023 klo 9–15. Laita päivämäärä jo ylös kalenteriisi.