Siirry sisältöön

Omahoidon eri videotallenteet saatavilla!

Raskausdiabeteksen omahoidon tueksi kootut ja yhteistyössä tuotetut videot ovat nyt saatavilla vapaasti omahoidon tueksi tai neuvolan ammattilaisen työn tueksi. Eri videoita ovat tuottaneet oman aihe-alueensa ammattilaiset, joten näiden tieto on turvallista hyödyntää. Videot on tekstitetty ja näitä voi katsoa yhdessä kumppanin tai muun läheisen henkilön kanssa.

Olemme koonneet omahoidon materiaalin ”Raskausdiabeteksen omahoito”-pakettiin, jonka löydät www.raskauspakkaus.fi-nettisivustolta ja menemällä ”Vanhemmille”-osiosta. Paketteja on ravitsemuksesta, liikkumisesta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, mielenhyvinvointi, uni ja lepo sekä koko perheen hyvinvointi. Näiden sisältä löydät eri videoita ja muuta digitaalisia tukea omahoitoosi aihe-alueen mukaan.

Jos olet esimerkiksi kiinnostunut lantiopohjan harjoittelun videosta, valitse silloin ”Liikkumisen omahoito”. Koko perheen hyvinvoinnista löydät myös videoita esimerkiksi raskausdiabetekseen ja synnytykseen tai miten parisuhdetta voi vahvistaa.

Raskauspakkaus.fi-sivustoa voi hyödyntää kuka vain, joka on raskautensa aikana tai synnytyksen jälkeen kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan. Neuvolan terveydenhuollon ammattilaiset voivat hyödyntää digitaalisia sovelluksia ja materiaaleja vapaasti asiakasohjauksessa.

Annathan palautetta sisällöistämme tästä