Siirry sisältöön

Neuvoloiden päätöstapahtumat- tulokset käytäntöön!

Päätöstapahtumiin ovat tervetulleita neuvoloiden henkilökunta, terveydenhoitajat sekä äidit. Neuvoloiden päätöstapahtumat järjestetään:

  • Tyrnävän neuvola 30.5. klo 10-12
  • Kempeleen neuvola 7.6. klo 10-12
  • Kontinkankaan neuvola 8.6. klo 10-12
  • Haukiputaan neuvola 14.6. klo 10-12
  • Limingan neuvola 21.6. klo 10- 12

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan www.raskauspakkaus.fi-sivustosta ja harjoittelemaan tuetusti sen käyttöä! Ellei päätöstapahtumaa järjestetä juuri sinun neuvolassasi, olet tervetullut myös toiseen neuvolaan.

Digillä terveysvalmennusta-hankkeen toiminta päättyy elokuussa 2023. Järjestimme aloitustapahtumia vuosi sitten yhteistyöneuvoloissamme Oulun, Kempeleen, Limingan ja Tyrnävän alueilla. Tapahtumissa tapasimme terveydenhoitajia sekä neuvoloiden asiakkaita, joiden kanssa keskustelut olivat hyvin antoisia. Keskusteluista saimme punaisen langan kehitystyöhön!

Tulokset käytäntöön!

Järjestämme touko-kesäkuun 2023 aikana päätöstapahtumia yhteistyöneuvoloissa. Tapahtumissa tuomme esille hankkeen tuloksia kohderyhmälle eli www.raskauspakkaus.fi-nettisivustoa. Esittelemme terveydenhoitajille suunnattuja, maksuttomia mikro-koulutuksia digitaalisuuteen liittyen sekä digitaalista omahoidon osuutta, jota he voivat ammattilaisina hyödyntää ohjaustyönsä tukena. Äideille esittelemme raskausdiabeteksen digitaalista omahoitoa nettisivujen kautta.

Tavoitteemme on saada www.raskauspakkaus.fi-nettisivusto ja sen käyttö tutuksi niin terveydenhoitajille kuin raskaana oleville ja synnyttäneille. Nettisivusto juurtuisi näin käytännön neuvolatyöhön mukaan ja toisi hyödyt, joita digitaalisuus edustaa. Www.raskauspakkaus.fi-sivustoa voi suositella kaikille raskaana oleville ja synnyttäneille äideille – sivustoa voi hyödyntää esimerkiksi liikkumisen aloittamiseen raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen.